DuooVision 3D Virtual Tours: Μια καινοτομία τριών διαστάσεων

Στις αρχές του 2020 ολόκληρη η ανθρωπότητα κλήθηκε να αντεπεξέλθει σε ένα μεγάλο και απροσδόκητο γεγονός. Το ξέσπασμα του νέου κορωναιού, πλέον γνωστός ως Covid-19, εξελίχθηκε γρήγορα σε μια παγκόσμια πανδημία. Είναι προφανές ότι η συλλογική παύση της οικονομικής δραστηριότητας και η υποχρεωτική κοινωνική αποστασιοποίηση που ακολούθησε είχε σημαντικό αντίκτυπο στις επιχειρήσεις και κατ’ επέκταση σε πάρα πολλούς τομείς ανάπτυξης στην Κύπρο.

Ωστόσο, η εταιρεία άνθισε εν μέσω πανδημίας και ήταν παραγωγική καθ’ όλη τη διάρκεια του εγκλεισμού. Η ομάδα της duooVision βρισκόταν σε πλήρη λειτουργία προς όφελος όλων των επιχειρήσεων που είχαν πληγεί λόγω της πανδημίας και εργάστηκε με ζήλο και όρεξη κατά τη διάρκεια της καθολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας και είναι σήμερα σε θέση να υποστηρίξει τις επιχειρήσεις που ψάχνουν τρόπους να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα, για να προσελκύσουν ξανά το πελατολόγιο και τους αγοραστές τους.

Ο λόγος για την εταιρεία duooVision η οποία παρέχει τρισδιάστατες εικονικές πλοηγήσεις (3D Virtual Tours) και υπηρεσίες φωτογραφίας και βίντεο για οποιεσδήποτε πραγματικές τοποθεσίες. Η duooVision παρέχει μια εντελώς νέα μέθοδο 3D πολυμέσων που παρουσιάζει ένα σύνολο φωτογραφιών υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας, που δίνουν στον τελικό χρήστη την εντύπωση ότι βρίσκεται στον εκάστοτε χώρο. Το 3D Virtual Tour αποτελεί μια πραγματική εμπειρία τόσο διαδραστική όσο και χρηστική, καθώς ο εκάστοτε χρήστης έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί μέσα στο χώρο και να τον εξερευνήσει ακριβώς σαν να βρίσκεται εκεί. Αποτελεί ιδανική λύση για τους επαγγελματίες που αναζητούν έναν πρωτοποριακό και ξεχωριστό τρόπο προβολής των εγκαταστάσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Επίσης, η duooVision, με σκοπό τη βέλτιστη αξία και απόδοση των 3D εικονικών περιηγήσεων, προσφέρει την δυνατότητα χρήσης επιπρόσθετων εργαλείων πλοήγησης όπως εισαγωγή πληροφοριών, περιγραφών, εικόνων, κατοπτρικών σχεδίων ακόμα και μετρήσεων για την όσο το δυνατό καλύτερη εμπειρία και πληροφόρηση των χρηστών της. Τέλος η πρόσβαση στις τρισδιάστατες εικονικές πλοηγήσεις είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή από την συσκευή του υπολογιστή, το κινητό ή το tablet κάθε χρήστη.

Η τρισδιάστατη εικονική πλοήγηση (3D Virtual Tours) είναι ένας πρωτοποριακός, σύγχρονος και εύκολος τρόπος για να δει κανείς πραγματικές τοποθεσίες χωρίς να βρίσκεται εκεί και απευθύνεται σε πωλητές ακινήτων, επιχειρηματίες, οργανισμούς, πολυκαταστήματα, ιδιοκτήτες χώρων φιλοξενίας, εκδηλώσεων και εστίασης που επιθυμούν να αναδείξουν τον χώρο τους.

Η εταιρεία duooVision ήδη δραστηριοποιείται και αναπτύσσει αγαστές συνεργασίες στον τομέα πώλησης ακινήτων, κτηματομεσιτικών εργασιών, εμπορίου και χώρων εστίασης. Ωστόσο, προτίθεται να επεκταθεί σε έργα ψηφιακής προώθησης του τουρισμού, της ιστορίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης της Κύπρου. Στη βάση αυτού, η εταιρεία duooVision έχει ένα διττό όραμα. Αφενός να καθιερωθεί ως ο κορυφαίος προμηθευτής πρωτοπόρων εργαλείων τρισδιάστατης απεικόνισης σε τομείς οικονομικής ανάπτυξης του νησιού και αφετέρου να αποτελέσει μέσο προώθησης του τουρισμού, της ιστορίας και πολιτισμού της χώρας παρέχοντας πρωτοπόρα ψηφιακά εκπαιδευτικά εργαλεία στον εγχώριο και διεθνή τουρισμό του νησιού, στους Κύπριους μαθητές, εκπαιδευτικό προσωπικό, λειτουργούς ειδικής εκπαίδευσης, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της υλικοτεχνικής υποδομής στην εκπαίδευση.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία είχε την τιμή να συνεργαστεί με τον Δήμο Λευκωσίας, Δήμο Λεμεσού, την Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου, την Μαρίνα Λεμεσού, τον Όμιλο Cyfield, τις εταιρείες Altamira Real Estate Cyprus, Oikos Group, Κarma Developers, το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης, την εταιρεία Electroline, την Party City και πολλές άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο νησί. Με γνώμονα τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια η εταιρεία συνεχίζει με ζήλο, σκληρή δουλειά και αγάπη το έργο της, με στόχο το βέλτιστο αποτέλεσμα και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της.

Ζήστε μαζί με την duooVision την εμπειρία της τρισδιάστατης πλοήγησης: